Sinellin Vintagekursseilla ihastuin Vintageen ja tässä kuvia korteista joita tein siellä ja sitten kotona lisää.

 

Tässä ekassa olen käyttänyt Distriss Ink musteita tuputtamalla sienellä. Ja taustan olen tehnyt kuljettamalla mustesientä revittyä paperia vasten. Tämä leimasin on Inkadinkadon. Tykkään tästä leimasimesta tosi paljon.

 

 

Toinen versio vähän tummempana

 

Tämän version tein Postcrossing vaihdossa.

 

Ja seuraava on muuten vain vähän samantapainen.

 

 

Edelleen tässä olen käyttänyt Distriss Ink musteita. Elegant Lady leimasin on muistaakseni myös Inkadinkadon ja nuo kengät ovat sitten jotain muita.

 

Tämän leimasimen ostin  Ebaystä, josta löytää välillä aika kivoja ja erilaisia leimasimia. Kuva on kohotettu kultaisella kohopulverilla jota käytän kuumailmapuhaltimen kanssa. Silitysrauta on niin vanhanaikaista ja hidasta puuhaa, mutta sillä aloitin kohokuviointien teon joskus 8-9 vuotta sitten. Dream leimasin on Inkadinkadon.

 

Olin Aikuisopistossa vaihteeksi leimasinkurssilla jossa pyydettiin tuomaan sellaisia leimasimia joita ei ole käyttänyt ja multa löytyi pari joihin en ollut saanut vielä ideaa syntymään. Mutta kurssilla tuli tämä idea, Vintagehenkinen todelliselle autojen ystävälle.

 

Ja toinen versio autoleimasimesta, jonka ostin myös Ebaystä.

 

Sitten muutama versio tästä naisesta. Tän ekan lähetin ystävättärelleni kun olin lomalla Saarijärvellä viime keväänä

 

 

 

 

 

 

Toinen versio samasta kortista. En muista mistä tilasin tämän unmounted leimasimen.

 

Tämän tein Vintagekorttikurssilla Sinellissä

 

 

 

 

 

 

 

Nämä kaksi puukorttia on myös tehty Vintagekorttikurssilla ja ne menivät heti käsistä kun yksi tuttuni osti ne molemmat.